Garažna Rolo Vrata

Garažna rolo vrata imaju skoro istu funkciju kao i Segmentna vrata jer vam obezbedjuju više slobodnog prostora ispred i unutar same garaže. Možete da se dovezete ispred vrata nakon što se parkirate i pritom je plafon vaše garaže slobodan. Door Doktor Vam nudi najpovoljnija i najefikasnija Rolo Vrata za vašu garažu izradjena od visokokvalitetnog aluminijuma koji je zaštićen od korozije i opremljena su modernom standardnom pogonskom tehnologijom. Snaga pogona rolo vrata je robustan i izdrzljiv. Opcijsko je moguć i 400 V motor ili brži motor. Vrata omogućavaju i ugradnju ručnog otvaranja u slučaju nestanka električne energije. Za sigurnosno kretanje vrata brine opcijska fotoćelija.

Aktiviranje i deaktovanje Doktor Door  Garažna Rolo vrata se odvija bez buke i veoma glatko što štiti sama vrata.
Rolo vrata mogu imati više različitih namena prvenstveno se koriste kao sigurnosne rešetke za vaš lokal, prodavnicu, garažu. Rolo vrata se takodje prave po meri lako se montiraju i jeftinija se od klasicnih segmentnih vrata.

Garažna Rolo vrata u sebi kriju mnoge inovativne detalje, koji imaju samo jedan cilj: da Vam pruže komfor i bezbednost. Od posebno jednostavne montaže, pa do sofisticiranih bezbednosnih patenata, ovaj koncept se kao osnovni motiv provlači kroz sve aspekte proizvoda. Standardni motor je smešten izvan maske osovine za namotavanje i lak je za održavanje. Integrisani meki zalet i meko zaustavljanje motora osigurava miran hod vrata i čuva vrata.

logo doktor door servis i ugradnja garažnih vrata

Tel. 011/ 8030 816
Mob. 060/ 659 1 659
Mail: doktordoor@gmail.com
Vuka Karadžića 30
11309 Leštane

© Doktor Door ©   Strogo zabranjeno bilo kakvo kopiranje sadržaja sa sajta www.doktordoor.rs   © Doktor Door ©