Garažna Segmentna Vrata

Garažna segmentna vrata su najbolje rešenje za vašu garažu i vaš dom. Najpraktičnija su od svih ostalih vrata, prelepo izgledaju mogu da se uklope u svaki ambijent. Postoje više različitih tipova panela od ravnih do reljefastih i sa ornamentima. Svaka boja sa ral karte može da dobije pored 4 osnovne boje: Bela, Braon, Plava, Silver metalic. Moguće je ostaklivanje vrata pomoću više različitih tipova i oblika prozora kao i inegrisanje pešačkih vrata u garažnim vratima ili vrata u vratima.

Segmentna vrata su vrata koja se otvaraju vertikalno naviše, ona sluze da obezbedite više slobodnog prostora ispred i unutar vaše garaže. Garažna segmentna vrata su poznata po tome što odgovaraju uvek bez obzira da li je Vaš ulaz u garazu ukošen ili pravougaoni, sa segmentnim ili polukružnim svodom i to je jedan od razloga zašto se dosta kupaca opredeljuje baš za ovaj model.

garažna vrata bele boje na narandžastoj fasadi

Garažna segmentna vrata i njihove karakteristike:

Segmentna vrata imaju debljinu samoga panela od 40mm, debljina lima na panelima je 0,55mm a istu su po krajevima ojačani limom debljine 1,2mm. Sama visina panela je 500mm i 610mm. Paneli su ispunjeni poliuretanom debljine 40mm što vratima daje termo i zvučnu izolaciju. Paneli za garažna vrata se uzdižu vertikalno, a zatim se od krajnje gornje tačke slažu paralelno sa plafonom ili kosinom zida. Sa donje strane zaptivanje garažnih segmentnih vrata obezbeđuje dihtung guma koja se nalazi na donjem panelu – segmentu, a sa bočnih i gornje strane zaptivanje obezbeđuju dihtung lajsne koje se postavljaju između frontalnog zida i unutrašnje strane garažnog otvora. Takođe, što je bitno je da su sami paneli za garažna segmentna vrata  tako konstruisani da je nemoguće gurnuti prste između panela (finger protect).

Dugotrajno, pouzdano i gotovo bezšumno funkcionisanje vrata omogućava konstrukcija EURO koja je izrađena od galvanizovanog čeličnog lima debljine 1,5-2mm.

paneli za izradu segmentnih garažnih vrata
Segmentna Garažna Vrata

Garažna Vrata 2500×2000 Sa Motorom i Ugradnjom

Kompletna segmentna garažna vrata sa motorom i ugradnjom u beloj ili sivoj boji ral 9010(bela) ili 9006(siva). Linija panel debljine 40mm. Dimenzije 2.5mx2.2m sa montažom u Beogradu. Garancija 5 godina.
600€

Garažna segmentna vrata pravimo po vašim merama i neki od uslova za montažu su da:

* Dubina prostorije bez motora mora biti veća od visine vrata

* Dubina prostorije za vrata sa plafonskim motorom mora biti minimum 3.2m

* Visina nadvratnika mora imati minimalnu visinu od 7cm

Najčešće korišćena boja za vrata:

Bela
Crna
Siva
logo doktor door servis i ugradnja garažnih vrata

Tel. 011/ 8030 816
Mob. 060/ 659 1 659
Mail: doktordoor@gmail.com
Vuka Karadžića 30
11309 Leštane

© Doktor Door ©   Strogo zabranjeno bilo kakvo kopiranje sadržaja sa sajta www.doktordoor.rs   © Doktor Door ©