Industrijska Segmentna Vrata

Postoji ideja iza svake funkcije i svakog elementa indistrijskih vrata koje mi nudimo. Industrijska segmentna vrata mogu imati brojne funkcije osim da se samo zatvaraju i otvaraju, na primer industrijska vrata možete izolovati, brzo otvarati, obezbediti sigurnosni izlaz ili ih delimično otvarati. Naša rešenja su deo vaseg poslovanja i Door Doktor radi na tome da Vam prilagodi vrata po velični i obliku vašeg objekta.

Veoma povoljna, efikasna Industrijska segmentna vrata opremeljena sa modernom tehnologijom i prelepim dizajnom. Door Doktor Vam nudi veliki izbor Industrijskih vrata za sve tipove i oblike vaših objekata, pogledajte svaki tip vrata i pročitajte više informacija o njima.
Industriska segmentna vrata se rade po istom principu kao i kućna garazna vrata samo robusnijih i jačih okova, opruga i motora. Paneli su punjeni 40mm poliuretanskom penom tako da su savrseni toplotni izolatori. Maksimalna širina vrata koju smo radili je 9m a visina je neogranicena.

industrijska vrata

Segmentna vrata vam daju mogućnost da oslobodite više mesta ispred i unutar vase garaže time sto se otvaraju vertikalno. Nakon otvaranja  vrata ona će se složiti ravno ispod vašeg garažnog plafona, vertikalno iznad otvora ili prateći krov u zavisnosti od samog oblika vaše garaže. Door Doktor Vam nudi segmentna vrata koja su pomesana kombinacijom materijala od čelika/aluminijuma ili samo aluminijuma, veoma efikasna, tiha i bezbedna Door Doktor segmentna vrata.

logo doktor door servis i ugradnja garažnih vrata

Tel. 011/ 8030 816
Mob. 060/ 659 1 659
Mail: doktordoor@gmail.com
Vuka Karadžića 30
11309 Leštane

© Doktor Door ©   Strogo zabranjeno bilo kakvo kopiranje sadrzaja sa sajta www.doktordoor.rs   © Doktor Door ©