Motori za Garažna Vrata

Motori za garažna vrata su stopostotno medjusobno uskladjeni radi Vaše bezbednosti testirani i sertifikovani u nezavisnim priznatim institutima. Za lakše i jednostavno rukovanje Vašim motorom za garaže i kapije Door Doktor Vam nudi odgovarajući mobilni i statični kvalitetni pribor. Od mikro daljinskog upravljača do kodnog tastera i čitača otiska prstiju, do specijalnih resenja kao što je baterija za slučaj nuzde. Door Doktor Vam nudi proverene i inovativne motore koji ce Vaš život učiniti komfornijim i sigurnijim i koji će vas služiti na duže vremenske staze.

Motori za garažna vrata se dele na:

Motor_za_garazna_vrata_Liftmaster_LM_60_K_plafonski

Plafonski motor za garažna vrata

Plafonski motori su najpogodnije resenje za manja garazna vrata sa vecom visinom i povoljniji su nego drugi motori.

Bočni motor za garažna i industrijska vrata

Bocni motori se najvise koriste za velika industriska segmentna vrata ali kada uslovi ne dozvoljavaju plafonski motor koriste se i za kucna garazna vrata.

Garažna vrata iz Door Doktor prodajnog programa mogu se podizati na dva načina i to pomoću elektromotora ili rucno. Motori za garažna vrata mogu biti bočni ili plafonski. U većini slučajeva se koriste plafonski motori. Oni imaju najveću primenu kod klasičnih garažnih vrata koja se koriste za kućnu upotrebu. Što se bocnih motora za garažna vrata tice oni se uglavnom koriste za industrijska vrata, kao i za vrata većih dimenzija. Kada birate motor za garažna vrata, obavezno morate voditi računa o samom načinu postavljanja (plafonsko ili bočno), o kvadraturi vrata, o broju daljinskih upravljača i tome slično. 

Doktor Door Vam nudi veliki izbor motora.

Prilikom odabira Door Doktor motora za garazna vrata obavezno se mora voditi računa o samom načinu postavljanja (plafonsko ili bočno), o kvadraturi vrata, o broju daljinskih upravljaca i tome slicno.
Elektromehaničke rampe, motori za klizne kapije, motori za krilne kapije, kao i motori za rolo vrata omogućavaju da imate potpunu kontrolu pristupa Vašoj Kompaniji, parking prostoru i slično. Što se plafonskih motora za garažna vrata tiče Door Doktor Vam nudi najbolji kvalitet.
Vrata pokreće plafonski ili bočni motor u zavisnosti od načina ugradnje. Snaga motora se kreće od 60-1200 N, monofazni i trofazni snage od 150 W do 1000 W.

  Postoji mogućnost ugradnje dodatnih delova, kao što su:               

    *Lampa za upozorenje spuštanja vrata

    *Fotoćelije za sigurnosnu zaštitu

    *Vrata u vratima

    *Prozori

logo doktor door servis i ugradnja garažnih vrata

Tel. 011/ 8030 816
Mob. 060/ 659 1 659
Mail: doktordoor@gmail.com
Vuka Karadžića 30
11309 Leštane

© Doktor Door ©   Strogo zabranjeno bilo kakvo kopiranje sadrzaja sa sajta www.doktordoor.rs   © Doktor Door ©