Lotus Pergola

Lotus Kucna Pergola

Predstavljamo vam jednu od najtraženijih aluminijumskih tendi – pergola. Lotus tenda je idealna za kućnu upotrebu jer predstavlja spoj vrhunskog izgleda i katakteristika, a opet sa druge strane jako prihvatljive cene. Lotus tenda je dostupna u nekoliko varijanti profila i tkanina kako bi zadovoljila sve potrebe investitora, arhitekte i dizajnera. Lotus sadrzi u sebi svoj sistem za odvod vode tako da je to cini veoma praktičnim i leti od kise a i zimi od snega.

Automatizacija

Da bi zadovoljstvo i uzivanje bilo potpuno sve nase pergole su opremeljene automatizacijom tako da vam zivot bude puno lakši. Jednim pritiskom na dugme tenda se otvara ili zatvara moćnim somfy motorm proizvedenim u Francuskoj po najvisim svetskim standardima. Takodje samo kod nas možete skinuti aplikaciju za vaš apple uredjaj i pomoću aplikacije takodje regulisati tendu.

   

lotus2

Tkanine

Ferrari Soltis

Specijalno dizajnirana za Lotus na takav način da je prozirna a uprkos tome i dalje blokira sunce i 95% UV zraka, ova tkanina ima prirodan miris Citronella ulja koji deluje protiv insekata.

FS Fleksi

Ova tkanina je najkorišćenija jer se koristi u sva četiri godišnja doba, ona je lagana na bazi PVC materijala. Sastoji se od 3 sloja, vrlo je otporna na mnogo načina, uključujući u potpunosti nezapaljivost, otporna je na vodu i filtrira UV zrake. Ekskluzivno proizvedeno za pergole, lako se čisti i dostupna je u beloj, sivoj boji i boji slonovače.

IZO PRO: R

Izo Pro je jedinstven primer onoga što nano tehnologija može da proizvede i ponudi. Njegove izolacione funkcije znače da se prostorija tokom leta lako hladi, dok se tokom zimskih meseci pak lako zagreje. Zvučna izolacija je jos jedna od karkteristika koje posduje ova tkanina.Takodje veliku ulogu ima u uštedi energije i zelenim tehnologijama.

logo doktor door servis i ugradnja garažnih vrata

Tel. 011/ 8030 816
Mob. 060/ 659 1 659
Mail: doktordoor@gmail.com
Vuka Karadžića 30
11309 Leštane

© Doktor Door ©   Strogo zabranjeno bilo kakvo kopiranje sadrzaja sa sajta www.doktordoor.rs   © Doktor Door ©